Vaše pravo na znanje!

Cilj svih ovih tekstova je da vas edukuju, da vas upoznaju sa osnovom bolesti, kako bi imali znanje i učestvovali i vi u Vašem lečenju, a ne bili samo pasivni učesnik i posmatrac koji prolazi razne vrste protokola. Danas, sa tehnološkom i informativnom revolucijom imate mogućnosti da saznate putem Interneta o Vašoj bolesti i o najnovijim načinima lečenja nekada i više i od Vaših lekara. Naročito je važno da znate da učestvujete sa njima u diskusiji, realno procenjujete uspečnost Vašeg lečenja jer na kraju to je samo Vaš život i ničiji drugi.

Verujte lekarima ali isto tako nemojte se ustručavati da i vi iznesete Vaše misljenje koje mora biti bazirano na naučnim činjenicama. Danas na internetu možete pročitati publikovane naučne radove iz bilo koje teme koja vas zanima, a pri tome veliki broj svih tih web sajtova su besplatni. Najpoznatiji od njih je “Medline” www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ najveća elektronska medicinska baza podataka koju održava Američka Vlada i koja sadrži skoro sve stručne radove iz oblasti biomedicine zvanično objavljene danas u svetu.

„PRINCIPLES OF PATIENTS RIGHTS AND RESPONSIBILITIES“

Ovaj tekst i sajt su edukativnog karaktera, namenjeni za opšte obrazovanje i u informativne svrhe, nisu zamena za profesionalni medicinski savet, ispitivanje, dijagnozu ili lečenje.

Immune assist
Immune Assist 247
Pure cordyceps capsules
Red Reishi
Agaricus Blazei
Chaga Gold
Gano Ultra
IP6 Gold
Coriolus gold
Aloha Medicinals
2018-06-14T20:00:28+02:00

Podeli na društvenim mrežama

Title