Informacije

Moj-imunitet--O-nama-informacije

Moj-imunitet.com je prvenstveno informativni sajt posvećen kontinuiranom pružanju interesantnih naučnih informacija o našem imunoloskom sistemu (kako funkcioniše, koji su njegovi sastavni delovi, kako su međusobno povezani, kako da utičete nas svoj imunitet,…)

Napomena: Ukoliko su na sajtu i oglašeni preparati to je samo zato što smo mi želeli da iz ogromne mase raznih proizvoda koji danas postoje u svetu izdvojimo preparate koji predstavljaju svetski vrh u kvalitetu i jačini aktivne supstance dokumentovan od strane laboratorija nezavisnih od proizvođaca a priznatih u svetu, proizvedeni u zemljama sa strogim zakonima, najčešće Japanu i SAD. To ne znači ni jednog momenta da Vi to treba da prihvatite kao gotovo ili nametnuto rešenje. Naš predlog treba da predstavlja polaznu osnovu za vaše dalje traganje jer ovo je naš izbor u koji smo mi sigurni, a vaš zivot i vaše zdravlje pripada samo vama i vaša je obaveza/odgovornost prema sebi da ga učinite optimalnim, što podrazumeva Vaše traganje za onim što će ga takvim činiti i proveru svega onoga što vam drugi nude kao rešenje. Otkucajte na www.google.com nazive bilo kojih preparata koji vam se nude i to uvek na engleskom jeziku zbog ogromnog izbora tekstova, kritika, komentara, članaka iz celog sveta i pročitajte pažljivo kakvo mišljenje imaju potrošači, prodavci, kupci, lekari, naučnici, instituti, laboratorije nezavisne od proizvođaca priznate u svetu, i tek tada donesite konačnu odluku.

Naša namera je da vas osposobimo da povećate svoje znanje, da budete dobro informisani, da možete i Vi da donostite odluke i prilikom lečenja ako se ukaze potreba.

Moj Imunitet d.o.o.

11000 Beograd

Trudimo se da živimo sa
saosećanjem, ljubaznošću i empatijom

 

Naša namera nije samo da Vam ponudimo najbolje proizvode za jačanje imuniteta,  nego želimo i da Vam pomognemo da proširite svoje znanje, da budete dobro informisani kako bi ste mogli da donosite što bolje odluke prilikom lečenja ako se za tim ukaže potreba.

Moj imunitet organski

ORGANSKI

Svi proizvodi sa našeg sajta su garantovano organskog porekla
Moj imunitet prirodni

PRIRODNI

Svi naši proizvodi su garantovano prirodnog porekla
Moj imunitet najbolji

NAJBOLJI

Izabrali smo za Vas najbolje proizvode na svetskom tržištu

Vaše mišljenje nam je važno!

Potrudili smo se da Vam sve naše proizvode što bolje opišemo i uputimo Vas u tematiku kako bi što bolje proučili naše proizvode. Ukoliko imate nedoumica slobodno nas kontaktirajte.

error: Sadržaj je zaštićen!!